VOORHOOFD VERMINDERING

VOORHOOFD VERMINDERING

Wat is een voorhoofdverkleining?

Voorhoofdsvermindering is een cosmetische procedure die kan helpen om de hoogte van uw voorhoofd te verminderen.

VOORHOOFD VERMINDERING

Wat is een voorhoofdverkleining?

Voorhoofdsvermindering is een cosmetische procedure die kan helpen om de hoogte van uw voorhoofd te verminderen.

voorhoofd voor Man

De voorhoofdreductietechniek is ook geschikt voor mannelijke patiënten, hoewel het vanwege het typische mannelijke haarverliespatroon een iets grotere uitdaging is.

Mannen met een hoge haarlijn kunnen zich zelfbewust voelen over hun uiterlijk omdat het de indruk van kaalheid van een man kan wekken.Daarom denken mannen met een verlengd voorhoofd vaak aan een voorhoofdverkleining. Een haartransplantatie kan echter ook de haarlijn verminderen.

Zorg ervoor dat u deze zaken evalueert en praat met een gekwalificeerde chirurg als u de voordelen van een haarlijnverkleinende operatie voor mannen overweegt.

Als u lijdt aan mannelijke kaalheid, bent u wellicht geïnteresseerd in meer informatie over haartransplantaties of in een gesprek met een van onze artsen voor advies.

voorhoofd voor vrouw

Procedures om de haarlijn te verkleinen komen vooral voor bij jonge vrouwen.

Veel vrouwen overwegen een haartransplantatie om hun haarlijn te verlagen of hun voorhoofd operatief te laten verkleinen, omdat een hoge haarlijn de algehele symmetrie van hun gezicht kan aantasten.

Deze procedures geven het gezicht een esthetischer en harmonieuzer aanzien.

Door hun hogere haardichtheid rond de haarlijn zijn vrouwen uitstekende kandidaten voor deze voorhoofd reductie operatie. Deze therapie, met name voor dames die geen symptomen van ernstige of genetische haaruitval vertonen, kan heel heilzaam zijn.

Een operatie om het voorhoofd te verkleinen is duurder en complexer dan een haartransplantatie. U zou kunnen denken aan vrouwelijke haartransplantatieprocedures bij Estherian Clinic als u uw haarlijn wilt verlagen.

Wie is een goede kandidaat voor een voorhoofdverkleining?

in het algemeen, een goede kandidaat voor een voorhoofdsvermindering is:

 • mensen met erfelijke aandoeningen
 • gegroefde lijnen boven de neus of hangende wenkbrauwen
 • Lage of zware wenkbrauwen en ze willen veranderen
 • hoge haarlijn en wil het kleiner maken

Procedure

voor de operatie

De chirurg zal de nodige medische onderzoeken en bloedonderzoeken voorafgaand aan de operatie.

Het haar van de patiënt moet lang genoeg zijn om de littekens tijdens de herstelperiode te bedekken.

TIJDENS DE WERKING

De operatie wordt gedaan onder algemene anesthesie. Een voorhoofdverkleining kan worden uitgevoerd in combinatie met andere cosmetische ingrepen om een harmonieuzer uiterlijk van het gezicht te verkrijgen.

De chirurg maakt de operatietekening, waarna een incisie ongelijkmatig in de haarlijn wordt gemaakt om een recht litteken te voorkomen.

Het voorhoofd wordt bij de haargrens verwijderd, en vervolgens wordt de hoofdhuid van het achterhoofd naar voren getrokken.

Gewoonlijk, 1-1,5 cm opmars veroorzaakt geen problemen. De hoofdhuid wordt dan met bio-absorberend materiaal aan het bot bevestigd en breekt na verloop van tijd af.

NA DE OPERATIE

U moet de instructies van de arts volgen om de chirurgische incisie te verzorgen en schoon te houden.

U kunt het ziekenhuis een paar uur na de operatie verlaten.

Na een week moet je terugkomen en de chirurgische draad verwijderen.

Er is periodieke follow-up gedurende ongeveer vier weken na de operatie.

Zes weken na de operatie begint het haar langs het litteken te groeien en wordt het bijna onzichtbaar.

Hersteltijd

 • u kunt een vrij snelle herstelperiode verwachten van een haarlijnverlagende operatie, en u kunt vaak binnen enkele uren na de ingreep weer terug naar uw woonplaats.
 • Na de haarlijnoperatie moet u terug naar de kliniek om de hechtingen te laten verwijderen. Nadat de procedure voorbij is, wordt u verzocht uw arts op te volgen voor de laatste updates over het genezingsproces.
 • Zoals bij elke ingreep waarvoor een incisie nodig is, moet u ervoor zorgen dat de plek schoon wordt gehouden en dat u de tijd krijgt om te herstellen.
 • Uw chirurg en begeleiders zorgen ervoor dat u alle informatie en begeleiding krijgt die u nodig heeft voor de nazorg. Dit legt uit hoe u uw nieuwe haarlijn goed kunt onderhouden.

Laat de voorhoofdverkleining littekens achter

Voor een voorhoofdsvermindering moet een incisie worden gemaakt, zodat een klein litteken van voorbijgaande aard zichtbaar is langs de nieuwe haarlijn.

Voor een voorhoofdsvermindering moet een incisie worden gemaakt, zodat een klein litteken van voorbijgaande aard zichtbaar is langs de nieuwe haarlijn.

Na de operatie zijn de littekens enige tijd roze en gevoelig. Maar omdat het haar langs de incisie groeit, is het litteken meestal bijna volledig verborgen.

De mate van littekenvorming hangt af van de vaardigheid van uw chirurg en hoe voorzichtig u bent na de ingreep.

Onze artsen in Estherian Clinic zijn experts in vrouwelijke haartransplantatie, afro-textuur haartransplantatie, en voorhoofd reductie chirurgie.

Het volgen van de nazorginstructies, uit de zon blijven, het incisiegebied hydrateren en het vermijden van infectierisico’s helpen allemaal om littekens tot een minimum te beperken.

is het veilig?

Chirurgie om de haarlijn te verlagen wordt doorgaans beschouwd als een veilige procedure. Het brengt echter enkele gevaren met zich mee, zoals lichte bloedingen, gevoelloosheid, infectie, littekens en zwelling…zoals bij elke andere operatie.

Zorg ervoor dat u wordt verzorgd in een kliniek met de nodige geloofsbrieven en ervaring, en houd u strikt aan de instructies van uw chirurg om problemen voor, tijdens of na uw operatie te voorkomen.

Wat zijn de risico’s van de operatie?

 1. Allergie voor het incisiegebied
 2. Bijwerkingen van algemene anesthesie
 3. Zenuwschade in het operatiegebied
 4. Haaruitval in het operatiegebied

Hoe kan ik een goede chirurg vinden?

Tijdens uw consultatie moet u rekening houden met de jaren ervaring van de chirurg, en of er foto’s zijn van cliënten voor en na de operatie, postoperatieve diensten en recensies op sociale media.
Hier bij estherianclinic bieden wij u Dr. Cengizhane kizcel, de dokter heeft 13 jaar ervaring in voorhoofd operaties en plastische chirurgie.

Voorhoofdverkleining VOOR EN NA

FOREHEAD REDUCTION
FOREHEAD REDUCTION IN TURKEY
RHINOPLASTY

Gratis consultatie

[contact-form-7 id=”4362″]

FAQ

Is een voorhoofdverkleining pijnlijk?

Er zal geen pijn zijn tijdens de operatie omdat deze onder plaatselijke verdoving plaatsvindt.

is een voorhoofdverkleining permanent?

De resultaten van een voorhoofd reductie zijn blijvend.

Laat een voorhoofdverkleining een litteken achter?

De littekens zijn tijdelijk en verdwijnen na verloop van tijd.

Kan je voorhoofd kleiner worden met een operatie?

Meestal is het voorhoofd verminderd tot 1 tot 1,5 cm.

BLOG FEED

NIEUWSTE ARTIKELEN

ALLES OVER SCHOONHEID EN GEZONDHEID DAGELIJKSE BERICHTEN