Tandheelkundige Implantaten

Tandheelkundige Implantaten

Tandheelkundige implantaten

Inleiding

Tandheelkundige implantaten zijn een uitgebreid gebied omdat ze een alternatief kunnen bieden voor een kunstgebit of brug die niet goed past en een optie kunnen bieden wanneer een gebrek aan natuurlijke tandwortels het niet toelaat een kunstgebit of brug te bouwen.

Tandheelkundige implantaten

Inleiding

Tandheelkundige implantaten zijn een uitgebreid gebied omdat ze een alternatief kunnen bieden voor een kunstgebit of brug die niet goed past en een optie kunnen bieden wanneer een gebrek aan natuurlijke tandwortels het niet toelaat een kunstgebit of brug te bouwen.

Wat zijn tandheelkundige implantaten?

Tandheelkundige implantatie chirurgie is een procedure die tandwortels vervangt door metalenschroefachtige palen en vervangt beschadigde of ontbrekende tanden door kunsttanden die eruitzien en functioneren als echte tanden.

Dental Implant Procedure

Voor de behandeling

 • Uitgebreid gebitsonderzoek: U kunt röntgenfoto’s en 3D-foto’s laten maken en modellen van uw gebit en kaak.
 • Controle van uw klinische voorgeschiedenis: Vertel uw arts over eventuele medische aandoeningen en alle medicijnen die u gebruikt, inclusief medicijnen en versterkingen zonder recept.

Als u bepaalde hartaandoeningen of orthopedische implantaten hebt, kan uw arts u vóór de operatie antibiotica voorschrijven om infectie te helpen voorkomen..

 • Behandelplan: Afgestemd op uw situatie, en houdt rekening met verschillende factoren zoals:
 1. aantal tanden
 2. kaakbot conditie
 3. de resterende tanden

Tijdens de behandeling

Stap 1 – titaniumwortel

Tijdens de tandheelkundige implantatieprocedure maakt de tandarts een gaatje in het kaakbot en plaatst de minerale wortel in het kaakbot. Dit deel zal als een vaste wortel van de kunstmatige, Een tijdelijke tand is geplaatst over de titanium wortel om het tot de volgende sessie.

Stap 2 – botgroei

Zodra de titaniumwortel in de kaak is geïmplanteerd, begint de weg van botweefselgroei eromheen, tijdens dit proces verenigt het kaakbot zich met de ingebedde wortel, en deze fase duurt enige tijd om een sterke basis te vormen voor de nepkroon totdat deze de sterktegebieden van de natuurlijke tandwortels krijgt.

Stap 3 – landhoofd

Na het botgenezingsproces zal er nog een sessie plaatsvinden om het abutment te plaatsendat is het deel waaraan de kroon zal worden bevestigd. Het is een eenvoudige ingreep die de arts onder plaatselijke verdoving uitvoert.

hollywood smile

Welke materialen worden in de kronen gebruikt?

Tandkronen zijn gemaakt van porseleinwaarvan bekend is dat zij voldoende bestand zijn tegen de gigantische belasting waaraan de tanden worden blootgesteld bij het eten, en in sommige gevallen worden metalen materialen gebruikt bij de opstelling ervan, waardoor de weerstand en de sterkte ervan nadrukkelijk worden versterkt.

risico’s

Zoals elke operatie brengt een tandheelkundig implantaat enkele gezondheidsrisico’smaar het is zeldzaam, en zelfs als het zich voordoet, is het gemakkelijk te behandelen.

De risico’s omvatten:

 1. Infectie van de omliggende structuren
 2. schade aan omliggende structuren
 3. zenuwschade
 4. Sinusproblemen in de bovenkaak

Tips om complicaties na tandheelkundige implantaten te voorkomen

Al deze symptomen kunnen meestal worden vermeden met de juiste zorg na de implantatie.

 • Goede mondhygiëne
 • Regelmatig spoelen
 • vermijd roken en alcohol
 • Vermijd voedingsmiddelen en dranken met een hoog suikergehalte

kosten van tandheelkundige implantaten in turkije

De kosten van tandheelkundige implantaten variëren van patiënt tot patiënt, afhankelijk van het gebruikte implantaat, het aantal implantaten en de kwaliteit van de kroon, maar in het algemeen liggen de kosten tussen 400 en 1000 $ per implantaat.

Tandheelkundig implantaat voor en na

DENTAL IMPLANTS
DENTAL IMPLANTS
DENTAL IMPLANTS

Gratis consultatie

[contact-form-7 id=”4362″]

FAQ

zijn tandheelkundige implantaten veilig?

Ja, het is veiligaangezien deze procedure al meer dan 30 jaar in de tandheelkunde wordt gebruikt voor de meeste patiënten die in goede gezondheid verkeren.

Is een tandheelkundig implantaat pijnlijk?

De procedure zelf is niet pijnlijk, maar het is mogelijk om een lichte pijn te voelen na de procedure, maar dat is tijdelijk.

Hoe lang gaat een tandheelkundig implantaat mee?

De levensduur van het implantaat hangt af van hoe goed u uw gebit verzorgt en hoe schoon uw mond is. De leeftijd van het implantaat ligt ongeveer tussen de 20-30 jaar.

worden tandheelkundige implantaten gedekt door de verzekering

Het korte antwoord is ja, sommige verzekeringsplannen dekken een deel van de kosten, dus het is belangrijk dat u begrijpt welk soort behandeling u nodig hebt en wat de verzekering voor u zal betalen.

kunnen tandheelkundige implantaten uitvallen

Het komt zeer zelden voor dat een tandheelkundig implantaat uitvalt, en het gebeurt meestal door een onderliggend probleem of een installatieprobleem.

blog feed

NIEUWSTE ARTIKELEN

ALLES OVER SCHOONHEID EN GEZONDHEID DAGELIJKSE BERICHTEN