OOGBOEK LIFT

Wenkbrauwlift in Turkije

Wenkbrauwlift in Turkije

Wenkbrauwlift, of voorhoofdslift, is een procedure om de wenkbrauwen te verhogen. Bij het ouder worden raken de spieren en de huid rond de ogen los, en dit leidt tot een droevig en vermoeid uiterlijk. De wenkbrauwlift verbetert het uiterlijk van het voorhoofd, de wenkbrauwen en het gebied rond de ogen door het zachte weefsel en de huid van het voorhoofd en de wenkbrauwen op te tillen. U zou voor een wenkbrauwlift kunnen kiezen als u een laag, uitgezakt voorhoofd of asymmetrische wenkbrauwen hebt, als er fronsrimpels tussen uw ogen zitten of als uw wenkbrauwen er triest uitzien. De wenkbrauwlift kan worden uitgevoerd in combinatie met andere gezichtsprocedures, zoals ooglidchirurgie of een facelift. Met een wenkbrauwlift kunt u een frisser en mooier uiterlijk krijgen.

Wenkbrauwlift procedure

VOOR DE OPERATIE

Voor de operatie krijgt u specifieke instructies van uw chirurg, die u zal vragen te stoppen met roken, een medisch onderzoek te ondergaan, geen aspirine meer te nemen en uw huidige medicijnen aan te passen.

TIJDENS DE WERKING

Aanvankelijk krijgt u intraveneuze of algehele anesthesie. Uw chirurg zal de optie met u bespreken. De chirurg maakt een kleine incisie om vetophopingen te verwijderen, de spieren aan te spannen en overtollige huid te verwijderen.

Het onderste ooglid kan worden gecorrigeerd via een incisie onder de wimperlijn, waar overtollig vet kan worden geplaatst of verwijderd. De wonden worden gesloten met draden of huidlijm, en na een week worden de hechtingen verwijderd.

Technieken voor wenkbrauwlifting

Er zijn vele technieken voor een wenkbrauwlift, en de chirurg zal de juiste techniek voor u kiezen.

Endoscopische wenkbrauwlift techniek

Uw chirurg maakt verschillende kleine incisies achter uw haarlijn, en dan brengt de arts door één incisie een lange dunne buis in met een licht en een kleine camera erop. Via een andere incisie wordt het voorhoofdsweefsel opgetild en gefixeerd met chirurgische hechtingen, waarna de incisies worden gesloten met hechtingen of kleine klemmetjes. De incisies worden vervolgens gesloten met hechtingen of kleine clips.

Coronale wenkbrauwlift

Een coronale wenkbrauwlift is een andere techniek waarbij de chirurg een incisie maakt achter de haarlijn over de bovenkant van het hoofd, van oor tot oor, waarna het voorhoofd wordt opgetild en de overlappende hoofdhuid wordt verwijderd en aan elkaar gehecht. Deze techniek wordt niet aanbevolen bij patiënten met hoge haarlijnen, dun haar, of die hun haar dreigen te verliezen.

Haarlijn wenkbrauwlift

Bij de haarlijn-wenkbrauwlift techniek wordt een incisie gemaakt tussen de bovenkant van het voorhoofd en het begin van de haarlijn, waarna een kleine hoeveelheid huid en weefsel wordt verwijderd van de bovenkant van het voorhoofd, in plaats van de hoofdhuid. Hier wordt de haarlijn niet teruggetrokken.

NA DE OPERATIE

Tijdens de herstelperiode van ooglid chirurgiekunt u vochtinbrengende zalf en koude kompressen gebruiken. U krijgt ook specifieke instructies over hoe u uw ogen moet verzorgen en welke medicijnen u via de mond moet innemen.

In een week, wat zwelling, blauwe plekken en droge ogen kunnen voorkomen. Dit is normaal en zal geleidelijk verdwijnen.

Wie is een goede kandidaat voor ooglidchirurgie?

Goede kandidaten voor ooglidchirurgie zijn

  • gezond
  • niet-rokers
  • Je hebt realistische verwachtingen
  • Personen zonder ernstige oogaandoeningen

Kosten wenkbrauwlift

De prijzen van Wenkbrauwlift verschillen van patiënt tot patiënt, omdat de techniek

gebruikt en de te zuigen gebieden spelen een grote rol in de prijs en de prijzen van chirurgie

kan variëren indien gecombineerd met andere operaties.

Wenkbrauwlift voor en na

EYELIDS OPERATION
EYELIDS OPERATION
EYELIDS OPERATION

Gratis consultatie

[contact-form-7 id=”4362″]

Wenkbrauwlift FAQ

doet een wenkbrauwlift pijn

U zult last hebben van lichte pijn na de wenkbrauwlift. Deze pijn is natuurlijk en zal geleidelijk verdwijnen

op welke leeftijd moet je een wenkbrauwlift ondergaan?

De meeste kandidaten zijn tussen 40 en 65 jaar oud.

Laat een wenkbrauwlift littekens achter?

Na een wenkbrauwlift is het normaal om een paar littekens te hebben. Dit zal binnen maanden tot een jaar vervagen

Maakt een wenkbrauwlift je jonger?

Een wenkbrauwlift kan je er jonger doen uitzien. Het kan ook helpen de rimpels op uw voorhoofd te verminderen.

blog feed

RECENTE ARTIKELEN

Alles over schoonheid en gezondheid dagelijkse berichten