MAMMA MAKE-OVER

Wat is mama make-over?

Wat is mama make-over?

mommy make-over procedure helpt je weer een esthetische uitstraling te krijgen.

Mommy makeover is een reeks chirurgische cosmetische procedures die de meerdere verandert die optreden in het lichaam van een vrouw tijdens de zwangerschap en helpen de vorm van het lichaam van voor de zwangerschap te herstellen en het zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde bij vrouwen te vergroten. Het Mommy makeover proces is speciaal ontworpen om de problemen van vrouwen aan te pakken die te maken hebben gehad met zwangerschap, bevallingen borstvoeding die niet tevreden zijn met de resulterende fysieke veranderingen.

wat houdt mama make-over in?

De volgende operaties worden indien nodig uitgevoerd:

buikwandcorrectie

Liposuctie

Borstvergroting

Borstlift

Borstverkleining

Bilvergroting

schaamlippen

Armlift

dijbeenlift

Gezichtsoperaties

Hier is een vereenvoudigd detail van alle bewerkingen:

buikwandcorrectie

De uitzetting van de maag tijdens de zwangerschap om de groei van het kind op te vangen, leidt tot het verschijnen van de buik en het scheuren van de weefsels die de spieren van de buik van de vrouw permanent verbinden.

Abdominoplastiek is de enige manier om de problemen van de beschadigde buikspieren te behandelen, die bij geen enkele vorm van oefening zullen werken, waarbij de chirurg de buikspieren correct aan elkaar koppelt.

Er zijn twee soorten a buikwandcorrectie , de mini-buikwandcorrectie, die is om de losse huid net onder de navel aan te spannen, de incisie korter te maken, en de volledige buikwandcorrectie is wanneer er overtollig vet en losse huid boven de navel is en de incisie iets langer is.

Liposuctie

Zwangerschap en borstvoeding veroorzaken gewichtstoename, wat een toename van vetcellen in het lichaam van een vrouw betekent, wat vaak onhandelbaar is voor dieet en sport.

Liposuctie is de perfecte oplossing om af te slanken en de lichaamsproportie van de vrouw opnieuw vorm te geven.

De chirurg bepaalt de gebieden waarvan het feit moet worden verwijderd en de techniek die zal worden gebruikt.

ofwel vaser of Hi-Def liposuctie door kleine incisies te maken in de beoogde gebieden waar een speciale canule wordt ingebracht en vervolgens de incisies chirurgisch af te dichten.

Borstlift

Na het geven van borstvoeding hebben veel vrouwen uiteindelijk plattere, grotere borsten gekregen door het uitrekken van de huid als gevolg van het vullen van de borsten met melk.

Tijdens een borstliftprocedure verwijdert de chirurg de overtollige huid en hervormt het borstweefsel om de borsten omhoog te brengen.

Er zijn verschillende technieken voor het uitvoeren van een borstliftoperatie, ofwel wordt er een incisie gemaakt rond de tepelhof en verticaal naar beneden vanaf de tepelhof naar de borstplooi, of er wordt een incisie gemaakt rond de tepelhof en verticaal naar beneden vanaf de borstplooi en horizontaal langs de borst vouw.

Vervolgens wordt de overtollige borsthuid verwijderd, het onderliggende weefsel opgetild en de borst opnieuw gevormd, naast het opnieuw positioneren van de tepel en tepelhof op de juiste hoogte, waardoor de borst een natuurlijker en jeugdiger uiterlijk krijgt.

Borstvergroting

Tijdens de melkproductie zetten de borsten uit en trekken ze dramatisch samen.

De borstvergrotingsprocedure helpt de borst te corrigeren en de volledige strakke borstvorm te herstellen door middel van borstimplantaten of vetoverdracht.

Bij borstvergroting met implantaten maakt de chirurg een incisie in de onderste lijn van elke borst, creëert er een zak in en plaatst het implantaat onder of boven de borstspier.

Borstverkleining

Tijdens zwangerschap en borstvoeding worden vrouwen blootgesteld aan hormonale veranderingen die leiden tot een toename van de grootte van hun borsten. Daarnaast is obesitas ook een belangrijke factor bij het vergroten van hun omvang.

Bij borstverkleining verwijdert de chirurg het overtollige vet en de huid van de borsten met behulp van liposuctie door een kleine incisie in de huid te maken en een dunne buis in te brengen om het vet uit de borst te zuigen.

Vervolgens maakt de arts een incisie rond de tepelhof en in het midden van elke borst om de overtollige huid te verwijderen. Daarna worden de borsten opnieuw gevormd en de arts zorgt voor de verhoudingen van symmetrie tussen hen, waarna de incisies worden gehecht.

Bilvergroting

Gewichtstoename en -verlies tijdens de zwangerschap en postpartum leiden tot veranderingen in het billengebied, en de prominente, volle en ronde billen hebben de voorkeur van vrouwen omdat het hun zelfbeeld en zelfvertrouwen verbetert.

Bilvergroting chirurgie verbetert de vorm en grootte van de billen, hetzij door bilimplantaten te gebruiken, dit zijn siliconenimplantaten die in de billen worden geplaatst, of door vet te injecteren dat uit andere delen van het lichaam is verwijderd en daarna opnieuw in de bil te injecteren behandeling en zuivering, en dit wordt een Braziliaanse buttlift genoemd.

schaamlippen

Herhaalde bevallingen veroorzaken uitrekking van de kleine schaamlippen bij vrouwen, wat leidt tot hun uitsteeksel buiten de grote schaamlippen, en dit veroorzaakt een gevoel van schaamte en ongemak, vooral bij sport en seksuele activiteit.

Bij de labiaplastiekprocedure corrigeert de chirurg dit probleem door voorzichtig de overtollige huid van de kleine schaamlippen te verwijderen en het gebied vervolgens weer aan elkaar te hechten.

Armlift

Het optreden van verslapping in het armgebied is vervelend voor vrouwen, vooral na gewichtstoename en -verlies door topzwangerschap, bevalling en borstvoeding, wat een gevoel van ontevredenheid en tevredenheid oproept.

Armliftchirurgie lost dit probleem op, aangezien de chirurg een “L”-snede maakt vanaf de oksel en afdaalt naar de elleboog om overtollige huid te verwijderen en vervolgens hechtingen gebruikt om de incisie te sluiten.

dijbeenlift

Nadat vrouwen tijdens zwangerschap en borstvoeding aankomen en afvallen, is een slappe huid in het gebied van de dijen een ander probleem waarmee ze werd geconfronteerd.

De dijbeenlift is de beste oplossing om strakkere dijen en een gladder gevoel te krijgen, omdat bij deze procedure overtollige huid van de binnen- en buitenkant van de dijen wordt verwijderd.

Gezichtsoperaties:

De plastisch chirurg kan het nodig achten om een aantal gezichtsoperaties uit te voeren, zoals een ooglidlift, wenkbrauwlift, voorhoofdreductie of vetinjectie voor vollere wangen en een frisser en jeugdiger gezicht zonder rimpels.

consultation-body surgery

GRATIS CONSULTATIE

[contact-form-7 id=”4362″]

Mama makeover procedures

VOOR GEBRUIK:

TIJDENS WERKING:

NA WERKING:

De gespecialiseerde chirurg onderzoekt het lichaam van de vrouw, bespreekt de beschikbare opties, stelt voor en kiest de geschikte en noodzakelijke cosmetische procedures die moeten worden uitgevoerd om de problemen en veranderingen die zich in het lichaam van de vrouw hebben voorgedaan, aan te pakken.

De cosmetische basisprocedures bij de mama-make-over zijn buik, borst, liposuctie, naast andere operaties die kunnen worden uitgevoerd, zoals bilvergroting, armlift, dijlift, labiaplastiek en andere gezichtsoperaties.

Anesthesie wordt toegediend door de chirurg en intraveneuze sedatie of algemene anesthesie kan worden toegediend. De chirurg zal met u bespreken wat voor u de beste optie is

Na de operatie wordt er gaas of verband over uw incisies geplaatst. Een elastische bandage of een beha vermindert de zwelling en ondersteunt deze gebieden.

Wie is een goede kandidaat voor een mammamakeover operatie?

 1. Volwassenen moeten een BMI van 30% of meer hebben
 2. Je bent klaar met zwanger worden
 3. niet-rokers
 4. Een stevige huid hebben
 5. Een doel en een positieve kijk op bodysculpting hebben
 6. Gezonde kandidaten die niet lijden aan een levensbedreigende ziekte of een ziekte die het herstel belemmert

mama make-over hersteltijd

Er zullen instructies worden gegeven om voor de operatieplaats en medicijnen te zorgen infectie te verminderen. De genezing gaat door voor een periode van een tot 4 weken, net als met de tijd, zal de vorm van de borst, buik, billen en geslachtsdelen verbeteren.

mama makeover risico's

Zoals bij elke medische procedure zijn er complicaties na liposuctie, namelijk:

 • Anesthesie risico’s
 • blauwe plekken
 • Een verandering in huidsensatie kan aanhouden
 • vochtophoping
 • Zwakte in wondgenezing
 • verslapping van de huid
 • zwelling
 • asymmetrische pigmentatie
 • Complicaties in de bloedvaten, zenuwen, longen en buikorganen
 • bloedproppen
 • Cardiovasculaire en ademhalingsproblemen

mama make-over kost 2022


De prijzen van een mommy make-over verschillen van patiënt tot patiënt, omdat de gebruikte techniek en de te zuigen gebieden een grote rol spelen in de prijs, en de prijzen van een operatie kunnen variëren in combinatie met andere operaties.Het is pas mogelijk om een duidelijke prijs te geven na een medisch consult, u kunt contact met ons opnemen voor een gratis consult

mama make-over resultaten

mommy makeover results
mommy makeover results
mommy makeover results

FAQ

wat is het verschil tussen mama make-over en buikwandcorrectie?

De buikwandcorrectie richt zich op de buikstreek, terwijl de mama-make-over een multi-chirurgische ingreep is

Hoe lang duurt het om je normaal te voelen na een mama-make-over?

Form 3 to 6 months

Hoe pijnlijk is een mommy make-over?

Er zal geen pijn zijn omdat u onder narcose bent

Zorgt een mommy make-over ervoor dat je afvalt?

Mommy make-over zal tussen de 3 en 8 kilo verminderen. Raadpleeg uw chirurg om u een dieet- en bewegingsschema te geven voor het geval u wilt afvallen.

blog feed

RECENTE ARTIKELEN

Alles over schoonheid en gezondheid dagelijkse berichten