Liposuctie in Turkije

LIPOSUCTIE

Wat is liposuctie?

Liposuctieof kortweg lipo, is een chirurgische procedure die gebruik maakt van een zuigtechniek om vet dat bestand is tegen lichaamsbeweging en dieet te verwijderen uit specifieke gebieden van het lichaam zoals de buik, en soms het gezicht om de vorm van het lichaam te verbeteren.

LIPOSUCTIE

Wat is liposuctie?

Liposuctieof kortweg lipo, is een chirurgische procedure die gebruik maakt van een zuigtechniek om vet dat bestand is tegen lichaamsbeweging en dieet te verwijderen uit specifieke gebieden van het lichaam zoals de buik, en soms het gezicht om de vorm van het lichaam te verbeteren.

Hoe weet ik of liposuctie geschikt is voor mij?

Liposuctie is een operatie om u te ontdoen van overmatige vetophoping op specifieke plaatsen van uw lichaam. Hoewel de behandeling u kan helpen er strakker uit te zien, zal het uw gewicht niet aanzienlijk verminderen. Hier zijn de eisen:

 • Volwassenen moeten een BMI van 30% of meer hebben
 • Gezonde kandidaten die niet lijden aan een levensbedreigende ziekte of een ziekte die het herstel belemmert
 • niet-rokers
 • Een stevige huid hebben
 • Een doel en een positieve kijk op bodysculpting hebben

Liposuctie wordt ook gebruikt om de lichaamsdelen van de patiënt af te slanken, opnieuw vorm te geven en evenredig te maken. Aangezien overgewicht leidt tot een toename van het aantal en de grootte van de vetcellen in bepaalde delen van het lichaam, vermindert liposuctie het aantal en de grootte ervan wanneer lichaamsbeweging alleen niet in staat is ze kwijt te raken.

SOORTEN LIPOSUCTIE

de soorten van liposuctie zijn:

 1. Echografie-ondersteunde liposuctie
 2. Tumescent liposuctie
 3. Laser-ondersteunde liposuctie

WAT ZIJN DE CHIRURGISCHE TECHNIEKEN DIE GEBRUIKT WORDEN BIJ LIPOSUCTIE?

In Turkije in het bijzonder, opEstherian Clinic, bieden wij vele technieken op het gebied van liposuctiechirurgie, en wij kiezen de meest geschikte methode voor u.

VASER LIPOSUCTIE

Vaser-liposuctie is de nieuwste technologie die ultrasone energie gebruikt om vetcellen af te breken voordat ze worden geabsorbeerd en uit het lichaam verwijderd, aangezien de vetcellen met elkaar verbonden zijn door het bindweefsel. Het vetweefsel scheidt zich gemakkelijk en veilig van de zenuwen, bloedvaten en het dichte bindweefsel.

Het beste van alles is dat de Vaser-liposuctie minimaal invasief en diffuus is, zodat de hersteltijd kan worden verkort. Bovendien is er kans op littekenvorming, zwelling, blauwe plekken en pijn is extreem laag in vergelijking met traditionele liposuctie. Bovendien is de hersteltijd snellerkunt u uw gebruikelijke dagelijkse routine hervatten in slechts een enkele dagende resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar, de huid wordt glad en strak, de spieren worden sterker en de lichaamsbouw lijkt op die van een atleet.

VASER HI-DEF LIPOSUCTIE

Vaser HD liposuctie is een zeer geavanceerde gewijzigde versie van traditionele liposuctieprocedures, die werkt om opnieuw vorm te geven het lichaam en verwijdert vet met meer precisie met behulp van geavanceerde technologie. Deze techniek wordt beschouwd als meer geavanceerd in liposuctie door effectief vet te verwijderen en tegelijkertijd de belangrijke spiergroep in het lichaam te onthullen en te benadrukken, om natuurlijke lijnen te creëren door het definiëren van kernspieren zoals six-packs,

het definiëren van de lichaamsvorm en het herstellen van meer ideale verhoudingen van het lichaam.

De high-definition Vaser liposuctie richt zich op de… kleine vetzakken in de buurt van de huid die direct boven de spiergroep als gevolg van de aanwezigheid van veel vet samen met de verschillende spiergroep, dus worden de oppervlakkige en diepe vetlagen behandeld in plaats van alleen de diepere lagen te verwijderen, zodat deze methode ideaal is voor patiënten die slechts kleine vetgebieden moeten verwijderen om gladder en slanker te worden. Bovendien kunt u met deze techniek meerdere lichaamsdelen in één chirurgische ingreep behandelen, zodat u vet uit één lichaamsdeel kunt verwijderen en het kunt gebruiken om andere delen, zoals het gezicht, de borsten of de billen, vorm te geven en te vergroten.

High definition-liposuctie is de meest geschikte oplossing om de vorm van het lichaam en zijn natuurlijke schoonheid tonen, aangezien het zich niet beperkt tot specifieke zones van het lichaam zoals de buik of de lendenen, maar ook verder gaat om het hele lichaam te behandelen om een coherent en natuurlijk uiterlijk te geven dat past bij zowel mannen als vrouwen met vetten die hardnekkig zijn voor een dieet of lichaamsbeweging en geen schade veroorzaakt aan de zenuwen of bloedvaten.

Met behulp van ultrageluidsgolven breekt het apparaat vet af voordat het wordt verwijderd, waardoor vetcellen gescheiden van zenuwen, bloedvaten en dicht bindweefsel gemakkelijk en veilig kunnen worden weggezogen.

Het apparaat vermindert de druk op het lichaam, wat leidt tot minder zwelling en blauwe plekken in vergelijking met een traditionele liposuctie, zodat u na een paar dagen uw gewone dagelijkse bezigheden kunt hervatten.

HOE BEREIDT U ZICH VOOR OP EEN LIPOSUCTIEPROCEDURE?

In de voorbereiding van op een liposuctieoperatie zal de medisch adviseur u vragen de volgende instructies te volgen:

 1. stop met roken
 2. stoppen met alcohol drinken
 3. Vermijd het gebruik van aspirine en anti-allergische geneesmiddelen

Zorg ervoor Controleer voor de operatie of de kliniek of het chirurgisch centrum een vergunning heeft en dat er iemand bij je blijft de eerste nacht. Wij bij estherianclinic hebben iemand om follow-up op uw medische toestand

PROCEDURE

VOOR DE OPERATIE

Liposuctie is een kleine ingreep in vergelijking met grote cosmetische operaties. Het hangt af van het te vormen gebied en de hoeveelheid vet die moet worden gewonnen. Het vereist echter wel voorbereiding en planning om het verloop van de behandeling, de hersteltijd en het bereiken van de gewenste resultaten te garanderen.

De chirurg zal u vragen om te stoppen met roken en alcohol te drinken gedurende… drie weken voor uw procedure. Vermijd gedurende deze periode ook ontstekingsremmende medicijnen en kruidensupplementen, omdat deze de hoeveelheid bloedingen kunnen vergroten. U moet veel water drinken in de weken voorafgaand aan uw procedure.

De chirurg evalueert de toestand van de patiënt en voert passende onderzoeken uit. De chirurg bepaalt de gebieden en de hoeveelheid vet die moet worden weggezogen voordat de operatie begint.

Uw chirurg zal u vragen om te stoppen het roken van en alcohol te drinken gedurende drie weken voor de procedure. Vermijd niet alleen NSAID’s, maar ook kruidensupplementen, omdat die de hoeveelheid bloedingen kunnen vergroten.

Het is belangrijk om veel water te drinken in de weken voor de operatie.

TIJDENS DE WERKING

De chirurgische procedure wordt uitgevoerd onder algemene anesthesievoor een periode van ongeveer 1-4 uur afhankelijk van het gebied waar de liposuctie plaatsvindt. De chirurg maakt ook foto’s van de gebieden vóór de liposuctie om ze na het herstel te kunnen vergelijken.

Voor de operatie trekt de chirurg lijnen op de gebieden, bepaalt het gebied tussen de huid en de spieren waar het overtollige vetweefsel zal worden behandeld, en maakt vervolgens verschillende kleine incisies in het doelgebied.

De chirurg maakt kleine incisies om de canule in te brengen, dan wordt het te behandelen gebied gevuld met een medische oplossing, waarna de ultrasone energie van de Vaser het gebied zachtjes opbreekt. vet van het bindweefsel, waardoor het zacht wordt en gemakkelijker kan worden verwijderd zonder sterke zuiging en waardoor het omliggende weefsel intact blijft, wat minder blauwe plekken, minder zwelling en minder pijn betekent in vergelijking met traditionele liposuctie.

Vervolgens wordt het overtollige vet aan het lichaam onttrokken met behulp van een speciale canule die wordt ingebracht via de incisies die na voltooiing chirurgisch worden gesloten. De vloeistof blijft in het lichaam van de patiënt om de pijn na de operatie te verlichten en wordt later door het lichaam opgenomen.

Na het sluiten van de hechtingen rond de incisies legt de chirurg een drukverband aan op het operatiegebied om de zwelling te verminderen.

NA DE OPERATIE

Kneuzingen, zwelling, en de pijn in het gebied waar de liposuctie is gedaan zal de eerste dagen na de operatie naar verwachting iets toenemen voordat het begint te verbeteren. Sommige drains zullen worden geplaatst om ongewenst vocht vermengd met bloed van onder de huid te verwijderen. Er wordt ook een compressieverband aangelegd voor 8 weken om de zwelling te verminderen.

De patiënt heeft ongeveer een week nodig om terug te keren naar zijn/haar dagelijkse leven en gebruikelijke routine.

Vermijd intensieve oefeningen tot drie weken na de operatie. U kunt na ongeveer twee weken lichte oefeningen doen.

Het gevoel van gevoelloosheid is heel normaal in de behandelde gebieden, en het gevoel zal na verloop van tijd weer normaal worden. De resultaten zijn vaak onmiddellijk en laten de huid glad en strak aanvoelen.

IS LIPOSUCTIE VEILIG IN TURKIJE?

Turkije heeft een sterke gezondheidszorg waardoor liposuctieprocedures doorgaans veilig zijn. Echter, Zoals bij elke operatie zijn er risico’s aan verbonden. Deze omvatten infectie, bloedingen en blauwe plekken. Daarommoet u zich verzekeren van de netheid van de kliniek en de ervaringscertificaten van de artsen

TIJDLIJN LIPOSUCTIE-HERSTEL

Meestal in de eerste twee dagen voelt de patiënt lichte pijn na de operatie, maar er is geen reden tot ongerustheid. Dit is normaal. Neem gewoon de pijnstiller en het komt goed. U krijgt compressiekleding om uw beweging te beperken en wij adviseren u om niet te sporten.

U kunt terugkeren naar uw normale leven na 3-5 week

WAT ZIJN DE RISICO’S VAN DE OPERATIE?

Zoals bij elke medische procedure zijn er complicaties na liposuctie, namelijk:

 • Anesthesie risico’s
 • blauwe plekken
 • Een verandering in huidsensatie kan aanhouden
 • vochtophoping
 • Zwakte in wondgenezing
 • verslapping van de huid
 • zwelling
 • asymmetrische pigmentatie
 • Complicaties in de bloedvaten, zenuwen, longen en buikorganen
 • bloedproppen
 • Cardiovasculaire en ademhalingsproblemen

LIPOSUCTIE RESULTATEN

Gratis consultatie

[contact-form-7 id=”4362″]

FAQ

wat kan ik verwachten 4 weken na een liposuctie?

Na vier weken kunt u uw normale leven weer oppakken, en als u sport, probeer dan zware gewichten te vermijden.

Gaat liposuctie lang mee?

Het vet dat aan u is onttrokken is voorgoed weg, maar het is mogelijk dat er in de toekomst weer vet bij komt, dus adviseren wij u om voortdurend te bewegen.

hoe lang duurt de jeuk na een liposuctie?

Dit verschilt van patiënt tot patiënt, maar het duurt meestal een paar dagen, dus de arts zal u adviseren uw huid te verzorgen.

Wie is een goede kandidaat voor liposuctie?

 • een BMI (body mass index) van 30 of lager
 • een goede huidskleur en elasticiteit

Hoe erg doet lipo pijn?

Omdat u onder narcose bent, zou de procedure zelf geen pijn moeten doen.

blog feed

RECENTE ARTIKELEN

Alles over schoonheid en gezondheid dagelijkse berichten