HOLLYWOOD GLIMLACH

HOLLYWOOD GLIMLACH

HOLLYWOOD GLIMLACH

Het is een procedure waarbij cosmetische tandheelkundemet als doel uw glimlach te verbeteren en de de juiste vorm, kleur en grootte van de tanden om u de perfecte glimlach te krijgen.

HOLLYWOOD GLIMLACH

Het is een procedure waarbij cosmetische tandheelkundemet als doel uw glimlach te verbeteren en de de juiste vorm, kleur en grootte van de tanden om u de perfecte glimlach te krijgen.

Wat zijn de verschillende gebruikte technieken?

Hollywood glimlach veneers

De tand is gebeeldhouwd vanaf de voorkant en soms van de zijkanten in een kleine verhouding (0,5-0,8 mm), dan worden er afdrukken genomen van uw tanden en de glimlach wordt ontworpen op een manier die bij u past vanuit een esthetisch oogpunt past.
Vervolgens worden de modellen naar een laboratorium gestuurd dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van vernisjes volgens de genomen metingenen dan worden ze op de tanden geplaatst.

Hollywood glimlach kronen

Bij Hollywood Smile worden kronen geplaatst op alle tanden, of in ieder geval op alle zichtbare tanden in beide kaken, dus tot en met premolaren en kiezen indien nodig.

Tandkronen zijn complete dekkingen die de tanden in alle opzichten bedekken, inclusief labiaal en linguale/palatale oppervlakken.

composiethechting

Composiet hechting (ook bekend als tooth bonding of dental bonding) biedt een oplossing voor kleine beschadigingen of gaatjes in tanden en kiezen. Wanneer uitgevoerd als een cosmetische behandeling.

Lijmen wordt meestal gebruikt voor het vullen van chips, breuken of gaten tussen de tandenof om verkleuringen te herstellen. Composiet hechting kan u helpen een glimlach te krijgen waar u blijer mee bent.

Tanden bleken

Tanden bleken is een procedure om de tanden te bleken om ze witter van kleur te maken. De tanden worden gereinigd en gepolijst, waarna met behulp van een speciale gel en een speciaal lichtapparaat de kleur van de tanden witter wordt.

Welke materialen hebben we gebruikt?

zirkonium

De zirkoniumkroon is gemaakt van zirkonium, een witgekleurd mineraal. Dit mineraal wordt via speciale procedures omgezet in zirkoniumkeramiek.

Zirconia heeft een hoge lichtdoorlaatbaarheid daarom wordt het meestal gebruikt in de cosmetische tandheelkunde, omdat het harmonieert met het tandvlees.

E-Max

E.MAX, een volledig keramisch systeem. Het is een van de meest esthetisch aantrekkelijke optieskan er porselein op worden gelegd, waardoor een ongelooflijke doorschijnendheid ontstaat en een zeer realistisch ogende tand die past bij andere natuurlijke tanden.

composiet

Composieten zijn tandkleurige vulmaterialen gemaakt van hars versterkt met silica- of porseleindeeltjes.

Zij worden in de tandheelkunde gebruikt als een van de alternatieven voor amalgaam.

Hollywood Smile procedure stappen

Eerste stap

Veneers zijn dunne korstjes die het voorste deel van de tanden nabootsen om de tanden een Aantrekkelijke glimlachom de structuren erop te zetten, zal de arts de tanden uit de glazuurlaag vijlen om ruimte te geven voor de schalen om te plaatsen. Elke patiënt heeft een andere meting, dus die wordt in het laboratorium gedaan op basis van de metingen die de arts in uw mond heeft gedaan. De gaatjes en infecties zullen eerst behandeld worden en zal onder plaatselijke verdoving zijn tijdens de operatie, zodat er geen pijn is…

Tweede stap

De tandarts zorgt ervoor dat de tanden esthetisch en functioneel aspect en dat ze geen aanpassingenwaarna de facings over de tanden worden geplaatst.

Hoeveel kost een Hollywood glimlach in Turkije?

De prijzen van een Hollywood glimlach verschillen van patiënt tot patiënt, afhankelijk van de gebruikte facings en de aanvullende behandelingen. Daarom moet er medisch overleg plaatsvinden om u de juiste prijs te geven.

Hollywood glimlach: Voor en na

DENTAL IMPLANTS
DENTAL IMPLANTS
DENTAL IMPLANTS

Gratis consultatie

[contact-form-7 id=”4362″]

FAQ

wat is 3d hollywood smile

3D smile design, het gaat over het ontwerpen van uw glimlach en het geven van een meer esthetische uitstraling waar u de vorm, kleur en uitlijning van uw tanden kiest.

is Hollywood glimlach pijnlijk

De operatie vindt plaats onder plaatselijke verdoving, dus er is geen pijn tijdens de operatie; wel is het gebruikelijk dat u gedurende 2 weken na de behandeling wat gevoelige tanden heeft. De gevoeligheid verdwijnt geleidelijk binnen die periode.

hoe lang duurt de Hollywood glimlach

Een Hollywood-glimlach kan meer dan 20 jaar meegaan, want het hangt ervan af hoeveel zorg u aan uw tanden besteedt. Na de behandeling moeten goede mondhygiënemaatregelen worden genomen.

is Hollywood smile veilig

De Hollywood glimlach is een veilige en effectieve methodewaarbij een laag van de tanden wordt gesneden en een afdruk van de tanden wordt genomen en naar het laboratorium gestuurd voor de Hollywood smile

is Hollywood smile slecht

Hollywood Smile is een vrij succesvolle tandheelkundige behandeling over de hele wereld. Daarom, we kunnen niet zeggen dat het slecht is voor je tanden.

blog feed

nieuwste artikelen

ALLES OVER SCHOONHEID EN GEZONDHEID DAGELIJKSE BERICHTEN