FACELIFT OPERATIE

FACELIFT OPERATIE

FACELIFT OPERATIE

Wat is Facelift Chirurgie?

Wat is Facelift Chirurgie?

De FACELIFT-operatie is een procedure om verslapte gezichtsweefsels op te tillen en te verstevigen, zodat het gezicht er weer natuurlijker en jeugdiger uitziet.

Door overtollige, verslapte huid te verwijderen, diepe plooien glad te strijken en de diepe gezichtsweefsels te liften en aan te spannen, kan een facelift u helpen er jonger uit te zien.

Een facelift is de beste optie om van de tekenen van veroudering, diepe rimpels en verslapte huid in de hals af te komen.

Krijg uw zelfvertrouwen terug door een gezonder en levendiger uiterlijk en laat de tekenen van veroudering uw leven en persoonlijke relaties niet negatief beïnvloeden.

Procedure

VOOR DE OPERATIE

Voor de operatie krijgt u specifieke instructies van uw chirurg, die u zal vragen te stoppen met roken, een medisch onderzoek te ondergaan, geen aspirine meer te nemen en uw huidige medicijnen aan te passen.

TIJDENS DE WERKING

Afhankelijk van de mate van verandering die u wenst, kunt u kiezen uit een traditionele facelift, een facelift met beperkte incisie of een halslift.

De traditionele incisie in het gezicht bevindt zich in de haarlijn bij de slapen en gaat verder rond het oor en eindigt in het onderste deel van de hoofdhuid. Vet van het gezicht, de kaken en de hals kan worden gemodelleerd en herverdeeld.

De onderliggende weefsels worden verplaatst. Meestal worden de diepe lagen van het gezicht en de spieren gelift. De huid wordt opnieuw gewikkeld boven de verhoogde lijnen en verwijderd.

NA DE OPERATIE

Nadat de facelift is voltooid, wordt een verband rond uw gezicht aangebracht om de zwelling en blauwe plekken te verminderen. Zwelling en blauwe plekken kunnen binnen 4 dagen afnemen.

U krijgt specifieke instructies over hoe u de chirurgische plaatsen te verzorgen en de medicijnen die u oraal moet inbrengen of innemen, u moet de instructies van de chirurg volgen tot u snel herstelt, het uiteindelijke resultaat verschijnt ongeveer een maand na de operatie, voor een strak en aantrekkelijk gezicht.

Hoeveel kost een facelift?

De prijzen van facelift verschillen van patiënt tot patiënt, omdat de techniek

gebruikt en de te zuigen gebieden spelen een grote rol in de prijs, en de prijzen van chirurgie kunnen variëren in combinatie met andere operaties.

Wie is een goede kandidaat voor een facelift?

In het algemeen, goede kandidaten voor een facelift zijn:

  • Gezonde personen die geen medische aandoeningen hebben die de genezing belemmeren
  • Niet-rokers
  • Personen met een positieve instelling en realistische verwachtingen

Wat zijn de risico’s van een facelift?

  1. Anesthesie risico’s
  2. Bloedend
  3. Infectie
  4. Aanhoudende pijn
  5. Tijdelijke of permanente haaruitval bij de incisies
  6. Ongunstige littekens

Facelift voor en na

face lift
face lift
face lift

Gratis consultatie

[contact-form-7 id=”4362″]

FAQ

is een facelift gevaarlijk?

Net als elke andere operatie kan een facelift gepaard gaan met infecties en bloedingen, maar dat verschilt van geval tot geval. Vraag uw chirurg naar de mogelijke risico’s.

is een facelift veilig?

Een facelift is veilig, maar vereist verschillende overwegingen, afhankelijk van wie de ingreep ondergaat. Bespreek met uw chirurg de mogelijke voordelen en risico’s.

hoe pijnlijk is een facelift

De operatie wordt gedaan onder narcose, in de eerste week zal er bloeding en zwelling zijn en een beetje pijn, dit is normaal in de tweede week, het zal geleidelijk afnemen.

Wat is de beste leeftijd voor een facelift?

In de meeste gevallen zijn de kandidaten voor deze operatie tussen de leeftijd van 40-50-60waarbij de verouderingsprocessen zich beginnen af te tekenen en uit te breiden en kunnen worden gecorrigeerd door middel van de faceliftoperatie.

BLOG FEED

nieuwste artikelen

ALLES OVER SCHOONHEID EN GEZONDHEID DAGELIJKSE BERICHTEN

MOMMY MAKEOVER

MOMMY MAKEOVER NEDİR? Bizi yaşama bağlayan ve sonrasında var olabilmemiz için tüm çabaları gösteren anne vücudu gebelik dönemi ve gebelik sonrasına bazı fiziki deformasyonlar yaşamaktadır. Gebelik döneminde ana rahminin büyümesine bağlı olarak karın kaslarında gevşeme , karın yağlarında artma, deride gevşeme ve çatlaklar oluşur. Meme dokusu bebeğe süt verebilmek için gebelik sürecinde süt kanallarının sayısını ve hacmini arttırır. Bu durum…

Saç Ekimi Sonrası Nasıl Uyunur?

Saç Ekimi Sonrası Nasıl Uyunur?

Saç Ekimi Sonrası Nasıl Uyunur? Saç ekimi işleminden sonra özellikle ilk hafta ağrı, şişlik ve kaşıntı normaldir. Bununla birlikte, bir hastanın kafasına ilk takılan şey saç ekimi ameliyatından sonra nasıl uyuyacağıdır. İlk birkaç gün saç ekiminden sonra en iyi uyumak için yatağınızda dik uyumak, daha sonra başınızın altına yumuşak bir yastık koyabilirsiniz, ancak uyku pozisyonunuzu düzeltirken yeni saç çizginizi ovmaktan…