Wenkbrauwtransplantatie

Wenkbrauw transplantatie

Wenkbrauw transplantatie

Wenkbrauwen zijn het meest expressieve deel van het gezicht omdat ze de ogen een bijzondere schoonheid geven. Het verlies, het dunner worden en de onregelmatige patronen van de wenkbrauwen veroorzaken bezorgdheid en ontevredenheid bij mensen en vrouwen in het bijzonder.

De gemeenschappelijke oorzaken:

Dunner wordende wenkbrauwen kunnen net zo verontrustend zijn, omdat het gezichtskenmerken zijn die een belangrijke rol spelen bij het bepalen van iemands uiterlijk. Dit verschijnsel kan om verschillende redenen optreden, zoals wenkbrauwalopecia, auto-immuunziekte, chemotherapie, dermatologie, psychologische aandoeningen en veroudering.

De beste oplossing voor wenkbrauwhaarverlies is wenkbrauwtransplantatie.

Wenkbrauw haartransplantatie is een zeer ingewikkelde procedure die een hoog niveau van precisie en vaardigheid vereist in vergelijking met gewone haartransplantaties.

Bij Estherian Clinic stelt de gespecialiseerde arts de diagnose van de oorzaak van het wenkbrauwverlies en vraagt u naar uw medische geschiedenis, en voert de juiste medische tests voor u uit.
Tijdens het onderzoek gebruikt de arts microapparatuur voor onberispelijke eindresultaten zonder littekens. Het haar wordt voorzichtig weggehaald bij de wenkbrauwen, achter het oor of bij de bovenbenen.

In het algemeen duurt de operatie ongeveer 5-6 uur, afhankelijk van het aantal enten dat moet worden gewonnen en getransplanteerd.

WENKBRAUW TRANSPLANTATIE PROCEDURE

VOOR DE OPERATIE

De eigenlijke procedure is vergelijkbaar met een traditionele haartransplantatie. De hele procedure wordt in één sessie uitgevoerd, onder plaatselijke verdoving, zonder pijn.

De arts legt de details van de operatie uit aan de patiënt.

Vervolgens wordt de wenkbrauw getekend op de meest geschikte manier voor het gezichtstype van de patiënt.

De patiënt moet de instructies van de arts volgen omdat het implantaat in een zeer gevoelig gebied wordt geplaatst.

TIJDENS DE WERKING

Nadat u verdoofd bent, maakt de chirurg kleine incisies op de donorplaatsen van de follikels en op de transplantatieplaatsen in uw wenkbrauwen. Het hele proces duurt ongeveer 2 tot 3 uur.

Vervolgens worden de uit het donorgebied genomen transplantaten in de wenkbrauw geïmplanteerd, waarbij er rekening mee wordt gehouden dat het om transplantaten met één wortel moet gaan.

Bovendien moet de richting van het kanaal in het wenkbrauwgebied nauwkeurig worden bepaald om een natuurlijk uiterlijk te verkrijgen.

NA DE OPERATIE

Na 48 uur na de operatie wordt verwacht dat u uw dagelijkse activiteiten kunt hervatten.

U merkt een beetje pijn en een lichte korst rond de haartransplantatieplaats.

Het getransplanteerde haar begint na ongeveer 3 tot 5 weken uit te vallen, maar begint na ongeveer twee maanden na de operatie weer te groeien.

Als de patiënt de instructies van de chirurg nauwgezet en zorgvuldig opvolgt, kan hij of zij het gewenste resultaat van de wenkbrauwtransplantatie bereiken.
Lees meer over: Ooglidoperatie

Gratis consultatie

[contact-form-7 id=”4362″]