Privacybeleid

Privacybeleid

INFORMATIETEKST OVER DE VERWERKING EN BESCHERMING VAN PERSOONSGEGEVENS

Estherian clinic , in de hoedanigheid van gegevensbeheerder, in het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens nr. 6698 (de “Wet”) en aanverwante subwetgeving, alsmede in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming GDPR Wij hechten veel belang aan de bescherming van uw gegevens. Om u te informeren over de bronnen waaruit wij uw persoonsgegevens verkrijgen, onze wettelijke redenen voor het verkrijgen en verwerken van persoonsgegevens, voor welke doeleinden wij uw persoonsgegevens verwerken, of wij persoonsgegevens doorgeven en aan wie wij deze doorgeven, en uw wettelijke rechten, is deze verduidelijkingstekst over de verwerking en bescherming van persoonsgegevens (“de tekst”) opgesteld. Estherian clinic verwerkt uw persoonsgegevens in overeenstemming met de wet, voorkomt dat uw persoonsgegevens onrechtmatig worden verwerkt en ingezien, en heeft alle noodzakelijke technische en administratieve maatregelen genomen om het meest passende beveiligingsniveau te waarborgen om de bescherming van persoonsgegevens te garanderen. bestaat.

PERSONEN DIE WE WILLEN BELASTEN

Estherian clinic verwerkt als verantwoordelijke voor de verwerking persoonsgegevens die beperkt zijn tot de volgende groepen personen.

  • Onze werknemers
  • Onze werknemerskandidaten (inclusief door sollicitanten opgegeven referentiepersonen)
  • Onze stagiairs en stagiaires,
  • Onze patiënten,
  • Personen die worden ondervraagd en gecontacteerd voor diagnose, behandeling of om dergelijke diensten te ontvangen,
  • Familieleden en begeleiders van de patiënt,
  • Partijen van enige commerciële activiteit of personen met wie wij samenwerken of zullen samenwerken wegens commerciële activiteit, of gevolmachtigden of werknemers van bedrijven (levering, reclame, ondersteuning, marketing, accommodatie, vervoer, referentiemiddelen, enz.)
  • Aandeelhouders of personen met wie aandeelhoudersonderhandelingen worden gevoerd,
  • Onze juridische adviseurs, advocaten en consultants of bevoegde of werknemers van adviesbureaus,
  • bezoekers
  • Wettelijke vertegenwoordigers, ouders, voogden of verzorgers van alle betrokkenen
  • Personen die partij zijn in een gerechtelijk proces en hun wettelijke vertegenwoordigers
  • Derden met wie wij contact hebben opgenomen, hoewel zij geen commerciële of juridische band met ons bedrijf hebben.

PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

Estherian clinic , als verantwoordelijke voor de verwerking, verwerkt de volgende persoonlijke gezondheidsgegevens, algemene en bijzondere persoonsgegevens, in overeenstemming met de beginselen van “naleving van de wet”, “noodzaak”, “geschiktheid voor het doel” en “beperking”.

Identiteitsgegevens

Naam, achternaam, nationaliteit, T.C. van de personen wier gegevens zullen worden verwerkt. identiteitsnummer, paspoortnummer en informatie indien geen Turks staatsburger, of alle identiteitsgerelateerde gegevens zoals tijdelijk TR-identiteitsnummer, plaats en datum van geboorte, burgerlijke staat, geslachtsinformatie.

Communicatiegegevens

Het gaat om alle communicatiegerelateerde gegevens zoals woonadres, correspondentieadres, mobiel telefoonnummer, e-mailadres.

Visuele en Audiogegevens

De beeld- en geluidsopname gemaakt door het gesloten circuit camera systeem opgenomen door de beveiligingscamera’s van het bedrijf, de geluidsopnamen bewaard als u contact opneemt met ons call center, de bevestiging en het bewijs van de promotie, onderzoek, medische of esthetische / cosmetische procedure met speciale schriftelijke toestemming en toestemming (consent). Persoonsgegevens die door middel van foto’s of video’s zijn vastgelegd met het oog op een overtuigende medische behandeling van de patiënt of andere kandidaat-patiënten zijn de gegevens die onder dit toepassingsgebied vallen.

Personeelsgegevens

Het zijn de overeenkomstig de wet of de arbeidsovereenkomst verkregen gegevens over de personeelsverrichtingen, zoals de begindatum van de werknemers, het loon, het aantal werkdagen per maand.

Trainingsgegevens

Het zijn de gegevens over de onderwijsstatus van de werknemers, kandidaat-werknemers, stagiairs of stagiairs op de werkplek of andere verwante personen die in het bedrijf werken.

Baan- en beroepsgegevens

Het zijn alle gegevens met betrekking tot de baan of het beroep in termen van werknemers, kandidaat-werknemers, stagiairs of stagiairs op de werkplek of andere verwante personen die in het bedrijf werken. (Inclusief beroepservaring, diploma, cursusgegevens)

Gegevens over opmerkingen en klachten

Het zijn de gegevens van opmerkingen en klachten die via de website of andere kanalen aan ons bedrijf worden doorgegeven, met goedkeuring en toestemming, om de door ons aangeboden diensten te evalueren.

Locatie of locatiegegevens

Het zijn de adres- of locatiegegevens die mensen op enigerlei wijze en met hun eigen toestemming doorgeven.

Transactiebeveiligingsgegevens (IP-gegevens en cookies)

Dit omvat IP adres, browser informatie, website login en wachtwoord informatie, (Mac ID, IP adres informatie, website login en wachtwoord informatie).

Juridische gegevens

Het zijn alle gegevens en tenuitvoerleggingsgegevens betreffende de personen die de eiser of de verweerder zijn. Het zijn de gegevens over de werknemers die in het bedrijf werken en elke persoon die een rechtszaak of handhavingsprocedure met het bedrijf heeft lopen.

Financiële gegevens

Het zijn de gegevens van personen zoals bankrekeningnummer en IBAN-nummer. Het zijn de gevraagde en verwerkte gegevens over de werknemers die in het bedrijf werken en de patiënten die van het bedrijf diensten ontvangen.

Gezondheidsgegevens

Alle soorten gezondheidsgegevens die bij de uitvoering van medische diagnoses, behandelingen en zorgverlening zijn verkregen, zoals laboratorium- en beeldvormingsresultaten, medische testresultaten, bloedgroep, onderzoeksgegevens, informatie over recepten, die om juridische redenen in medische dossiers moeten worden gevolgd, worden met toestemming van de persoon verwerkt. Daarnaast vallen ook het gezondheidsrapport en andere medische documenten in het personeelsdossier van de werknemer hieronder.

Belasting op kentekenplaten

Indien gebruik wordt gemaakt van de parkeergarage van het bedrijf of van een particuliere valet-service, vallen de kentekengegevens hieronder.

Gegevens over klanttransacties

Callcentergegevens, factuur, promesse, cheque, kassabon, bestelinformatie, aanvraaginformatie, enz. in deze context.

Kledinggegevens

maatgegevens enz. armatuur, uniform, materiaal en schoenmaat enz.

Biometrische gegevens

Palminformatie, vingerafdruk, netvliesscan, gezichtsherkenning enz. vallen hieronder.

Gegevens over risicobeheer

De gegevens die worden verwerkt voor het beheer van commerciële, technische en administratieve risico’s vallen binnen dit toepassingsgebied.

Fysieke ruimtebeveiliging

In- en uitgaande registratiegegevens van werknemers en bezoekers, registraties van beveiligingscamera’s zijn de gegevens in dit kader.

Gegevens van verenigingen, stichtingen en vakbonden

Verenigings- en stichtingsgegevens kunnen nodig zijn bij maatschappelijke verantwoordelijkheid en werkplekorganisaties, en vakbondsgegevens kunnen nodig zijn bij vakbondscontributie.

III.VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS

  1. HET VERKRIJGEN VAN PERSOONSGEGEVENS
  2. Via welke kanalen en hoe persoonsgegevens worden verzameld

Uw persoonlijke gegevens;

  • 2.Als resultaat van de vergadering met ons call center,
  • 3.Naar aanleiding van het gesprek dat via de live support applicatie op onze website is gevoerd,
  • 4.Als resultaat van het interview te maken door het bereiken van de Estheriaanse kliniek artsen of aanverwant personeel via telefoon, WhatsApp Toepassing of e-mail,
  • 5.Het marketing- en promotiepersoneel van de Estheriaanse kliniek via de telefoon of via SMS of WhatsApp enz. Als gevolg van de communicatie die via applicaties tot stand komt,
  • Als u zich aanmeldt bij 1.6.Estherian clinic, kunt u communiceren met de artsen of aanverwant personeel via telefoon, SMS of WhatsApp etc. Naar aanleiding van de interviews maak je de sollicitaties,
  • Als u solliciteert bij 1.7.Estherian kliniek, als gevolg van face-to-face ontmoetingen met artsen of aanverwant personeel,
  • 8. Persoonsgegevens van de personen en bedrijfsfunctionarissen of werknemers met wie zakelijke betrekkingen worden aangeknoopt in het kader van de commerciële activiteit, op de documenten van het contract en andere commerciële activiteiten, op de communicatieplatforms,
  • 9.Als gevolg van de opname van persoonsgegevens in de contract- en andere commerciële activiteitendocumenten van onze juridische adviseurs, advocaten en consultants of gemachtigde of medewerkers van adviesbureaus, op communicatieplatforms,
  • 10. Als gevolg van aanvragen via panels als “neem contact met ons op” of “informatie inwinnen” door de promotie en reclame op sociale media,
  • 11. Als gevolg van het aanvragen van een mobiel telefoonnummer voor persoonlijke gegevens en versleuteling gevraagd in overeenstemming met de wetgeving om te kunnen verbinden met de uitzending op een particulier draadloos netwerk (Wi-Fi) voor gasten in het kader van de draadloze internetdienst,
  • 12. Het verkrijgen van gegevens in de vorm van registratie van de MAC ID (Device Identity Information) van de aanmeldingen op de website,
  • 13. In geval van contact of contact met Esteworld zonder commercieel of juridisch verband worden persoonsgegevens van derden opgenomen in communicatieplatforms,
  • 14. Hetzelfde geldt voor andere manieren om juridische gegevens te verwerven,

Het wordt verkregen via dergelijke kanalen.

  • DOEL VAN DE VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS EN RECHTSGRONDEN
  • Doeleinden van verzameling en verwerking van persoonsgegevens
  • Uw bovengenoemde persoonsgegevens en uw gevoelige persoonsgegevens worden verwerkt voor de volgende doeleinden.
  • 1- Voldoen aan wettelijke verplichtingen en alle soorten zaken doen binnen het wettelijke kader,
  • 2- Uitvoering van de bepalingen van het contract,
  • 3-Verlenen van gezondheidsdiensten (Verrichten van medische of medische/cosmetische diagnoses, onderzoeken, behandelingen en allerlei soorten zorgdiensten)
  • 4-Commerciële activiteit en beheerseisen,
  • 5-Sectorale (gezondheids)eisen;
  • o 5.1.Bescherming van de volksgezondheid, preventieve geneeskunde, medische diagnose, behandeling en verzorging, ongeacht of men ziek is of niet,
  • o 5.2. Het delen van de door het ministerie van Volksgezondheid en alle andere relevante officiële instellingen en organisaties gevraagde informatie, overeenkomstig de gezondheidswetgeving,
  • o 5.3. Financiering van uw gezondheidsdiensten, onderzoek, diagnose en behandelingskosten door de afdelingen patiëntendiensten, financiële zaken, marketing,
  • o 5.4. De patiënten informeren over de afspraak via de klantvertegenwoordiger, het callcenter en andere kanalen,
  • o 5.5. Bevestiging van de identiteit door patiëntendiensten en andere operationele eenheden,
  • o 5.6. Meten, verhogen en onderzoeken van patiënttevredenheid door ziekenhuismanagement, patiëntenrechten, patiëntervaringsafdelingen,
  • o 5.7. Facturatie door patiëntendiensten, financiële zaken, marketingafdelingen,
  • o 5.8. Alle vragen en klachten over onze gezondheidsdiensten kunnen beantwoorden door het ziekenhuismanagement, patiëntenrechten en callcenter, afdeling patiëntenrelaties,
  • o 6.Technische eisen;
  • o 6.1. Planning en beheer van de interne werking van de instelling door het call center, patiëntenrelaties, ziekenhuismanagement,
  • o 6.2. De kwaliteit van de dienstverlening, ervaringen van patiënten, onderzoek en analyse van de IT-afdelingen om de kwaliteit van de gezondheidsdiensten te verbeteren,
  • o 6.3. Opleiding van werknemers door personeelsbeheer en kwaliteitsafdelingen,
  • o 6.4. Controle en voorkoming van misbruik of ongeoorloofde transacties door de interne accountantsdienst en de afdeling gegevensverwerking,
  • o 6.5. Uitvoering van activiteiten op het gebied van risicobeheer en kwaliteitsverbetering door de afdelingen kwaliteit en informatietechnologie,
  • o 6.6. Het nemen van alle noodzakelijke technische en administratieve maatregelen in het kader van de gegevensbeveiliging door het ziekenhuismanagement en de IT-afdeling,
  • o 6.7. Zorgen voor de nodige communicatie door de ambtenaren met het oog op vervoer, logies en beleefdheidsdiensten in het kader van het gezondheidstoerisme,
  • o 6.8. Patiëntenrelaties, marketing, callcenter, deelname aan campagnes en het geven van campagne-informatie door de afdeling, het ontwerpen van speciale inhoud, materiële en immateriële voordelen op het web en andere mobiele kanalen, sociale media en het communiceren ervan aan de geadresseerden,
  • o 6.9. Het kunnen uitvoeren van opleidingen en activiteiten door de onderwijsinstellingen waarmee de instelling samenwerkt,

2. Juridische redenen voor het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens

Uw bovengenoemde persoonsgegevens en uw persoonsgegevens van bijzondere aard;

  • Basiswet gezondheidsdiensten nr. 3359,
  • Wetsbesluit nr. 663 betreffende de organisatie en de taken van het ministerie van Volksgezondheid en de daarmee verbonden organen,
  • Wet op de bescherming van persoonsgegevens nr. 6698,
  • Regeling particuliere ziekenhuizen,
  • Verordening betreffende de verwerking van persoonsgegevens en de bescherming van de persoonlijke levenssfeer
  • Wet op de identiteitsmelding nr. 1774,
  • Arbeidswet nr. 4857,
  • Sociale verzekering en algemene ziekteverzekeringswet nr. 5510,

Het zal om juridische redenen worden verwerkt.

Bescherming van persoonsgegevens nr. 6698, zoals bepaald in lid 3 van artikel 6 van de wet, mogen persoonsgegevens betreffende de gezondheid en het seksuele leven alleen worden gebruikt voor de bescherming van de volksgezondheid, preventieve geneeskunde, medische diagnose, behandeling en verzorging, planning en beheer van gezondheidsdiensten en financiering. kan worden verwerkt door personen of bevoegde instellingen en organisaties die onder de geheimhoudingsplicht vallen, zonder de uitdrukkelijke toestemming van de betrokkene te vragen.

  1. OVERDRACHT VAN PERSOONSGEGEVENS

Uw persoonlijke gegevens,

  • Basiswet gezondheidsdiensten nr. 3359,
  • Wetsbesluit nr. 663 betreffende de organisatie en de taken van het ministerie van Volksgezondheid en de daarmee verbonden organen,
  • Wet op de bescherming van persoonsgegevens nr. 6698 en alle relevante deelwetgeving,
  • Regeling particuliere ziekenhuizen,
  • Verordening betreffende de verwerking van persoonsgegevens en de bescherming van de persoonlijke levenssfeer
  • Wet op de identiteitsmelding nr. 1774,
  • Arbeidswet nr. 4857,
  • Sociale verzekering en algemene ziekteverzekeringswet nr. 5510,
  • In het kader van zijn voorwaarden en voor de hierboven beschreven doeleinden;
  • Ministerie van Volksgezondheid, bij het ministerie aangesloten onderafdelingen en centra voor huisartsgeneeskunde,
  • Particuliere verzekeringsmaatschappijen (ziektekosten-, pensioen-, levensverzekeringen, enz.),
  • Sociale Zekerheidsinstelling,
  • Ministerie van Gezin, Arbeid en Sociaal Beleid,
  • Het directoraat-generaal Veiligheid en andere wetshandhavingsinstanties,
  • Directoraat-generaal Bevolking en Burgerschap,
  • Andere bevoegde officiële instellingen en organisaties,
  • Turkse apothekersvereniging,
  • Gerechtelijke autoriteiten, handhavingsinstanties, bemiddelaars,
  • Laboratoria, medische centra, ambulances, medische apparatuur en instellingen voor gezondheidszorg in het land of in het buitenland waarmee wij samenwerken voor medische diagnose en behandeling,
  • De zorginstelling waarnaar de patiënt is verwezen of waar de patiënt zich zelf heeft gemeld,
  • Schriftelijk gemachtigde wettelijke vertegenwoordigers, ouders en voogden
  • Alle echte of wettelijke derden die adviesdiensten ontvangen, met inbegrip van advocaten, belastingadviseurs en accountants met wie wij in het kader van het contract samenwerken,
  • Regelgevende en toezichthoudende instellingen en officiële autoriteiten,
  • Bedrijven binnen de groep van bedrijven waarbij ons Ziekenhuis is aangesloten,
  • Banken waar ons bedrijf of die van onze patiënten of werknemers die op grond van een contract met ons bedrijf verbonden zijn, rekeningen hebben,
  • Particuliere pensioenbedrijven die werken in het kader van verplichte of vrijwillige IPS (Individual Pension System),
  • Onze leveranciers, leveranciers van ondersteunende diensten, leveranciers van archiefdiensten en zakenpartners van wie wij profiteren of met wie wij samenwerken (voor meer gedetailleerde informatie kunt u zich schriftelijk tot ons ziekenhuis wenden).
  • Aan onze zakenpartners en zakelijke contacten,
  • Aan onze aandeelhouders en natuurlijke of rechtspersonen met wie aandeelhoudersgesprekken zijn gevoerd.
  • Outsourcing dienstverleners,
  • Vracht- of koeriersbedrijven,
  • Lucht-, land- of zeevervoer van passagiers,

Het kan gedeeld worden met.

  1. ONZE MAATREGELEN EN VERBINTENISSEN INZAKE DE BESCHERMING VAN PERSOONSGEGEVENS

Estherian clinic beschermt, als verantwoordelijke voor de verwerking, de bovengenoemde persoonlijke en privégegevens in haar eigen fysieke en elektronische omgeving met grote gevoeligheid en door de bepalingen van de wetgeving volledig na te leven, door allerlei administratieve en technische maatregelen te nemen.

Estherian Clinic heeft allerlei administratieve en technische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen, zoals vastgelegd in VERBIS en opgenomen in de Inventarisatie Persoonsgegevens.

Estherian Clinic doet er alles aan om alle persoonlijke gegevens te beschermen. Om onrechtmatige verwerking van en toegang tot persoonsgegevens te voorkomen en de bescherming van persoonsgegevens te waarborgen, worden technische en administratieve maatregelen uitgevoerd met behulp van verschillende methoden en beveiligingstechnologieën om een passend beveiligingsniveau te waarborgen.

Estherian clinic zal de door haar verkregen persoonsgegevens niet aan anderen verstrekken in strijd met de bepalingen van de wet op de bescherming van persoonsgegevens nr. 6698 en deze niet gebruiken voor andere doeleinden dan verwerking.

Estherian clinic heeft alle waarschuwingen of toestemmingsverklaringen, verbintenissen opgesteld en ondertekend, en heeft de nodige veelzijdige controleactiviteiten uitgevoerd in gevallen waarin het noodzakelijk en noodzakelijk is om persoonsgegevens te delen (over te dragen) met uitbestedende dienstverleners en leveranciers, consultants of advocaten.

  1. VERWERKING VAN VIA COOKIES VERZAMELDE PERSOONSGEGEVENS

Estherian clinic plaatst geen cookies op haar website. Tijdens het gebruik van onze website en mobiele applicatie, IP-adres, browserinformatie. (Mac ID, IP adres informatie, website login en wachtwoord informatie) worden niet ontvangen.

  1. UW RECHTEN MET BETREKKING TOT DE BESCHERMING VAN PERSOONSGEGEVENS

Op grond van artikel 11 van de Wet Bescherming Persoonsgegevens kunt u, mits u uw identiteit bewijst, uw rechten ten aanzien van de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens uitoefenen door Estherian Clinic als verantwoordelijke voor de verwerking aan te melden via de volgende wegen.

  1. UW RECHTEN MET BETREKKING TOT UW PERSOONSGEGEVENS

 

  • Leren of uw persoonlijke gegevens worden verwerkt of niet,
  • Als uw persoonsgegevens zijn verwerkt, informatie hierover opvragen,
  • Het doel van de verwerking van uw persoonsgegevens leren kennen en of ze in overeenstemming met het doel worden gebruikt,
  • Weten aan welke derden uw persoonsgegevens worden doorgegeven, in binnen- en buitenland,
  • Verzoek om correctie van persoonsgegevens indien deze onvolledig of onjuist zijn verwerkt
  • Verzoek om verwijdering of vernietiging van persoonsgegevens,
  • Indien uw persoonsgegevens aan derden zijn doorgegeven, verzoeken om correctie en verwijdering of vernietiging van uw persoonsgegevens, indien uw persoonsgegevens onvolledig of onjuist zijn verwerkt, aan de betrokken derde te worden meegedeeld of door te geven,
  • Bezwaar maken tegen het ontstaan van een resultaat tegen de persoon zelf door analyse van de verwerkte gegevens uitsluitend via geautomatiseerde systemen,
  • Het eisen van vergoeding van de schade in geval van verlies als gevolg van onwettige verwerking van persoonsgegevens,

je hebt de rechten.

U kunt Estherian Clinic verzoeken om vernietiging (verwijdering, vernietiging of anonimisering) van uw persoonsgegevens in het kader van de voorwaarden van artikel 7 van de Wet bescherming persoonsgegevens. Bij de beoordeling van uw verzoek om vernietiging zal ons bedrijf echter aan de hand van de omstandigheden van het concrete geval beoordelen welke methode geschikt is. In dit kader kunt u altijd informatie opvragen bij Estherian Clinic waarom wij voor de door ons gekozen vernietigingsmethode hebben gekozen.

Persoonlijke gegevens die worden verzameld over personen jonger dan 18 jaar zijn beperkt tot hun naam, achternaam, leeftijd en graad van verwantschap, en deze gegevens kunnen alleen aan ons worden verstrekt door de desbetreffende volwassene (ouder of voogd).

SITUATIES DIE BUITEN HET TOEPASSINGSGEBIED VALLEN

Op grond van artikel 28 van de wet op de bescherming van persoonsgegevens kunnen houders van persoonsgegevens hun toepassingsrecht niet doen gelden:

 

  • Verwerking van persoonsgegevens voor doeleinden als onderzoek, planning en statistiek door ze te anonimiseren met officiële statistieken.
  • Verwerking van persoonsgegevens voor kunst, geschiedenis, literatuur of wetenschappelijke doeleinden of in het kader van de vrijheid van meningsuiting, mits dit niet in strijd is met de nationale defensie, de nationale veiligheid, de openbare veiligheid, de openbare orde, de economische veiligheid, de persoonlijke levenssfeer of de persoonlijke rechten of geen misdrijf vormt.
  • Verwerking van persoonsgegevens in het kader van preventieve, beschermende en inlichtingenactiviteiten door overheidsinstellingen en -organisaties die bij wet zijn gemachtigd om de nationale defensie, de nationale veiligheid, de openbare veiligheid, de openbare orde of de economische veiligheid te waarborgen.
  • Verwerking van persoonsgegevens door justitiële autoriteiten of uitvoeringsinstanties in verband met onderzoek, vervolging, proces of executie.

Overeenkomstig lid 2 van artikel 28 van de Wet op de bescherming van persoonsgegevens is het niet mogelijk de rechten te doen gelden in de volgende gevallen, met uitzondering van het recht om vergoeding van de schade te eisen:

  • De verwerking van persoonsgegevens is noodzakelijk voor de voorkoming van criminaliteit of voor strafrechtelijk onderzoek,
  • Verwerking van persoonsgegevens die door de betrokkene openbaar zijn gemaakt,
  • De verwerking van persoonsgegevens is noodzakelijk voor de uitvoering van toezichthoudende of regelgevende taken en voor disciplinair onderzoek of vervolging door bevoegde en gemachtigde openbare instellingen en organisaties en beroepsorganisaties met het karakter van openbare instellingen, op basis van de door de wet verleende bevoegdheid,
  • De verwerking van persoonsgegevens is noodzakelijk voor de bescherming van de economische en financiële belangen van de staat op budgettair, fiscaal en financieel gebied.
  1. UW MANIEREN OM CONTACT OP TE NEMEN MET ONS BEDRIJF OM GEBRUIK TE MAKEN VAN UW RECHTEN

Uw rechten onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens;

 

  • 1- Door het invullen van het aanvraagformulier voor de bescherming van persoonsgegevens op de website van ons bedrijf “www.estherian.com”,
  • 2-19 mayıs mahallesi, 19 mayıs caddesi, Golden Plaza, no:3 Kat:4, 34360 Şişli/İstanbul adres, door het sollicitatieformulier over de bescherming van persoonsgegevens in te vullen dat bij de afdeling Human Resources Management te verkrijgen is en het tegen ondertekening persoonlijk af te geven,
  • 3- Door een brief te sturen via een notaris,
  • 4- Door een e-mail te sturen naar info@estherian.com met beveiligde elektronische of mobiele handtekening, naar het geregistreerde e-mailadres,

Afhankelijk van de aard van uw aanvraag en uw aanvraagmethode kan het Bedrijf bijkomende verificaties vragen (zoals het sturen van een bericht naar uw geregistreerde telefoon, bellen) om te bepalen of de aanvraag al dan niet aan u toebehoort, en dus om uw rechten te beschermen. Als u bijvoorbeeld solliciteert via uw bij het Bedrijf geregistreerde e-mailadres, kan er contact met u worden opgenomen via een andere bij het Bedrijf geregistreerde communicatiemethode en kan u worden gevraagd te bevestigen of de sollicitatie aan u toebehoort.

In de regel worden uw verzoeken in uw verzoekschrift binnen dertig werkdagen kosteloos afgehandeld, afhankelijk van de aard van het verzoek. Indien de transactie echter een afzonderlijke kost voor de Vennootschap vereist, zoals vermeld in het Communiqué over de procedures en principes voor de toepassing op de verantwoordelijke voor de verwerking van gegevens, gepubliceerd in het Staatsblad van 10.03.2018 en genummerd 30356 door de Autoriteit Persoonsgegevens, kan een totaal van 50 (Vijftig) TL niet worden overschreden. Er kan een vergoeding worden gevraagd. Als uw aanvraag wordt veroorzaakt door de fout van ons bedrijf, dat de verantwoordelijke is voor de gegevensverwerking, zal de betaalde vergoeding aan u worden terugbetaald.

Uw verzoeken om bescherming van persoonsgegevens worden in het algemeen kosteloos afgehandeld, uiterlijk binnen dertig werkdagen na ontvangst ervan bij ons bedrijf.

Om te bevestigen dat u de juiste persoon bent in geval van uw sollicitatie, heeft “Estherian Clinic” het recht u om enkele bevestigende gegevens te vragen. Tenzij u uw aanvraag annuleert, wordt u geacht deze verzoeken van Estherian Clinic te hebben aanvaard.

CONSENT en GOEDKEURING

Wanneer u deze verklarende tekst leest, aanvaardt u, verklaart en verklaart u dat u volledig op de hoogte bent van het feit dat Estherian Clinic. Je wordt geacht te hebben gepleegd.

CONTACTINFORMATIE

Estherian Clinic

Contact link: www.estherian.com

E-Mail:
info@estherian.com

Adres: 19 mayıs mahallesi, 19 mayıs caddesi, Golden Plaza, no:3 Kat:4, 34360 Şişli/İstanbul Phone+90(544) 169 90 00.

 

4. COOKIES

Deze site gebruikt cookies – kleine tekstbestanden die op uw computer worden geplaatst om de site te helpen een betere gebruikerservaring te bieden. In het algemeen worden cookies gebruikt om gebruikersvoorkeuren te bewaren, informatie op te slaan voor zaken als winkelwagentjes, en geanonimiseerde trackinggegevens te verstrekken aan toepassingen van derden zoals Google Analytics. Cookies bestaan over het algemeen om uw surfervaring te verbeteren. U kunt er echter de voorkeur aan geven cookies op deze en andere sites uit te schakelen. De meest effectieve manier om dit te doen is het uitschakelen van cookies in uw browser. Wij raden u aan de helpfunctie van uw browser te raadplegen.

NOODZAKELIJKE COOKIES (ALLE SITEBEZOEKERS)
  • cfduid: Wordt gebruikt voor ons CDN CloudFlare om individuele clients achter een gedeeld IP-adres te identificeren en beveiligingsinstellingen per client toe te passen. Meer informatie over privacy vindt u hier:
    CloudFlare Privacybeleid
    .
  • PHPSESSID: Om uw unieke sessie op de website te identificeren.
NOODZAKELIJKE COOKIES (EXTRA VOOR INGELOGDE KLANTEN)
  • wp-auth: Gebruikt door WordPress om ingelogde bezoekers, wachtwoordverificatie en gebruikersverificatie te authenticeren.
  • wordpress_logged_in_{hash}: Gebruikt door WordPress voor de authenticatie van ingelogde bezoekers, wachtwoordverificatie en gebruikersverificatie.
  • wordpress_test_cookie Gebruikt door WordPress om ervoor te zorgen dat cookies correct werken.
  • wp-instellingen-[UID]: WordPress stelt een paar wp-settings-[UID] cookies in. Het nummer aan het einde is uw individuele gebruikers-ID uit de database tabel. Dit wordt gebruikt om uw zicht op de admin-interface aan te passen, en mogelijk ook de hoofdinterface van de site.
  • wp-instellingen-[UID]:WordPress stelt ook een paar wp-settings-{time}-[UID] cookies in. Het nummer aan het einde is uw individuele gebruikers-ID uit de database tabel. Dit wordt gebruikt om uw zicht op de admin-interface aan te passen, en mogelijk ook de hoofdinterface van de site.
5. WIE HEEFT TOEGANG TOT UW GEGEVENS

Als u geen geregistreerde klant van onze site bent, kunnen wij geen persoonlijke informatie over u bewaren of bekijken.

Als u een klant bent met een geregistreerde account, zijn uw persoonlijke gegevens toegankelijk door:

  • Onze systeembeheerders.
  • Onze supporters moeten (om ondersteuning te bieden) de informatie over de klantenrekeningen en de toegang krijgen.
6. TOEGANG VAN DERDEN TOT UW GEGEVENS

Wij delen uw gegevens niet met derden op een manier die uw persoonlijke informatie zoals e-mail, naam, enz. onthult. De enige uitzonderingen op die regel zijn de partners met wie wij beperkte gegevens moeten delen om de diensten te leveren die u van ons verwacht. Zie hieronder:

ENVATO PTY LTD

Voor het valideren en verkrijgen van uw aankoopinformatie betreffende licenties voor ons thema, sturen wij uw verstrekte tokens en aankoopsleutels naar Envato Pty Ltd en gebruiken wij het antwoord van hun API om uw gevalideerde ondersteuningsgegevens te registreren. Zie het Envato privacybeleid hier:
Envato Privacybeleid
.

TICKSY

Ticksy levert het support ticketing platform dat we gebruiken om support verzoeken te behandelen. De gegevens die zij ontvangen zijn beperkt tot de gegevens die u expliciet verstrekt en waarmee u instemt wanneer u een supportticket aanmaakt. Ticksy houdt zich aan het EU/US “Privacy Shield” en u kunt hun privacybeleid hier bekijken:
Ticksy Privacybeleid
.

7. HOE LANG WE UW GEGEVENS BEWAREN

Wanneer u een supportticket of een opmerking indient, worden de metadata daarvan bewaard totdat (als) u ons vraagt deze te verwijderen. Wij gebruiken deze gegevens zodat wij u kunnen herkennen en uw commentaar automatisch kunnen goedkeuren in plaats van het te bewaren voor moderatie.

Als u zich op onze website registreert, slaan wij ook de door u verstrekte persoonsgegevens op in uw gebruikersprofiel. U kunt uw persoonlijke gegevens te allen tijde inzien, bewerken of verwijderen (behalve het wijzigen van uw gebruikersnaam). Websitebeheerders kunnen die informatie ook zien en bewerken.

8. VEILIGHEIDSMAATREGELEN

Wij gebruiken het SSL/HTTPS-protocol op onze hele site. Dit versleutelt onze gebruikerscommunicatie met de servers, zodat persoonlijke identificeerbare informatie niet zonder toestemming door derden wordt opgevangen/kaapt.

In geval van een datalek zullen systeembeheerders onmiddellijk alle nodige maatregelen nemen om de integriteit van het systeem te waarborgen, contact opnemen met de betrokken gebruikers en zo nodig proberen de wachtwoorden opnieuw in te stellen.

9. UW GEGEVENSRECHTEN
ALGEMENE RECHTEN

Als u een geregistreerde account hebt op deze website of opmerkingen hebt achtergelaten, kunt u een geëxporteerd bestand opvragen van de persoonsgegevens die wij bewaren, met inbegrip van eventuele aanvullende gegevens die u ons hebt verstrekt.


U kunt ons ook verzoeken de door ons opgeslagen persoonsgegevens te wissen. Dit omvat niet de gegevens die wij verplicht zijn te bewaren voor administratieve, wettelijke of veiligheidsdoeleinden. Kortom, wij kunnen geen gegevens wissen die voor u als actieve klant van vitaal belang zijn (d.w.z. elementaire accountinformatie zoals een e-mailadres).

Als u wilt dat al uw gegevens worden gewist, kunnen wij u geen ondersteuning of andere productgerelateerde diensten meer bieden.

GDPR-RECHTEN

Uw privacy is van cruciaal belang voor ons. Wij streven ernaar de GDPR-norm te ondersteunen. AncoraThemes staat inwoners van de Europese Unie toe om haar Dienst te gebruiken. Daarom is het de bedoeling van AncoraThemes om te voldoen aan de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming. Voor meer details zie hier: EU GDPR Informatieportaal.

10. WEBSITES VAN DERDEN

AncoraThemes kan links naar websites van derden op deze website plaatsen. Deze websites van derden zijn niet gescreend op privacy of veiligheid compliance door AncoraThemes, en u ontslaat ons van elke aansprakelijkheid voor het gedrag van deze websites van derden.

Alle social media sharing links, hetzij weergegeven als tekstlinks of social media icons verbinden u niet met een van de geassocieerde derden, tenzij u er expliciet op klikt.

U dient zich ervan bewust te zijn dat dit Privacybeleid, en alle andere geldende beleidsregels, naast eventuele wijzigingen, geen rechten creëert die door derden kunnen worden afgedwongen en geen openbaarmaking vereist van persoonlijke informatie met betrekking tot leden van de Dienst of Site. AncoraThemes draagt geen verantwoordelijkheid voor de informatie verzameld of gebruikt door een adverteerder of website van derden. Lees het privacybeleid en de servicevoorwaarden voor elke site die u bezoekt via links van derden.

12. WIJZIGINGEN

Wij kunnen dit Privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen. Wanneer wij dit Privacybeleid wijzigen, zullen wij deze pagina dienovereenkomstig bijwerken en u vragen de wijzigingen te aanvaarden om gebruik te mogen blijven maken van onze diensten.